Jen velké cíle

Jen velké cíle

O velké cíle je třeba usilovat,
vím-vždycky se to nedaří,
jich větší část za život vybudovat,
pak objeví se i úsměv na tváři.

Z malého cíle je jen radost malá,
a jeho část,ta neznamená nic,
to by ti na věky zůstala,
jen zasmušilá ta Tvoje krásná líc.

Ty Tvoje líce musí jen štěstím zářit,
to ale nesmíš se už nikdy bát,
že můžeš i nezdary zažít,
nechtěj však proto svých cílů se vzdá.

Nikdo sám nejsi tady na tom světě,
vždycky najde se ruka pomocná,
vždytˇpřeci láska je na Tvoji planetě,
a s ní nikdy,nemůžeš být bezmocná.
Autor jozífek, 20.08.2009
Přečteno 392x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí