Křičící

Křičící

Anotace: ...

V očích se leskne strach
na prsou klečí ďas
a slzy jako hrách
lámou nám srdce vaz
a tíže do hlubin
pomalu táhne nás
a bílý cherubín
podává v čísi kvas.

Ďábel se přizval sám
jak už to dělává
chce tlačit i můj prám
duše je svéhlavá
a tváří zní jen bol
dlaně mám bez citu
ale Ty nedovol
ať láska nezní tu

Písek zas odvane
a kámen se ohladí
jen ať se nestane
že žal se nezchladí
však Ty mě vedeš tmou
ruku mi nepouštíš
zapomeň dobu zlou
ať lépe odpouštíš
že hořkost byla tu
a já jsem chutnal s ní
že nejsme na startu
jedeme na saních

Počkáme za kopcem
na tvář Tě políbím
jsme sobě porotcem
moc zlým a nelibým
a strhni smutek svůj
pohledy bezradné
i v bouři klidně stůj
dobře to dopadne.

Věř mi.
Autor Demedalex, 21.08.2009
Přečteno 253x
Tipy 11
Poslední tipující: Koskenkorva, Bíša, Nergal, hanele m., labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tipova..

21.08.2009 17:12:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí