slunce

slunce

Anotace: před snídaní

slunce jako
vždy když den se začíná
svítí kolem sebe dokola
jako spínač v obýváku
den mi zapíná

kousek si z něj berem
někdy souženi vedrem
jindy mraky jako straky
kradou dobrou náladu
ať tak či tak
slunce neumí jít pozadu

asi na to nemá náladu
v mém životě to zatím
beru jako fakt
dobře mi tak
Autor radexk, 21.08.2009
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí