Melodie

Melodie

Anotace: hudba je můj život....hudba je můj sen

myslím na ni celý den
z hlavy ji dostat nemůžu
je to jako živý sen
poslouchat, jen to zmůžu

tóny hrají
mé srdce buší
uši poslouchají
tu krásu slyší

cítím zvláštní pocit
ta krása v tom ukrytá
láska, štěstí, soucit
melodie prokletá
dostat z hlavy se snažím
avšak
nikdy se ji nenabažím
myslím na ni každou chvíli
představa jak ji hraju
jako když jsem už v cíli
jak hlasitě se směju
hudba je můj život
hudba je můj sen
Autor gimikis, 21.08.2009
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ať Ti to vydrží..ST !

21.08.2009 18:15:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí