Srab

Srab

Anotace: ...

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Začínat zase znova?
Vypouštět z úst velká slova?
Začínat a opět doufat v lepší čas,
chytat sny na konečky řas.

Na tácku své srdce na pospas lvům dávat,
se smutným úšklebkem do dáli mávat.
Zamávat naposled falešným představám,
stále se smrti jen a jen obávám.

Srab, co se neschová ani za list kopřivy,
srab, který se cítí mdle, když je střízlivý.
Zamávám naposled s úšklebkem cvoka,
marně v mé hlavě to hlasitě kvoká.
Autor Satha, 21.08.2009
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: jiljovský, Kamil Princ, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za mě ST za obsah a skvělé obraty.

21.08.2009 18:38:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí