Andělé na zemi...

Andělé na zemi...

Anotace: Pro mé tři anděly.. Lenďu, Jíťu a Míru :)

Ve chvílích smutku,
vždy byli se mnou...
Jejich andělská křídla mi poskytovala ochranu...

Připraveni okamžitě pomoci,
stáli vždy při mně...
Když bylo třeba, postavili se na mou obranu...

Jejich slova hladila mou duši,
když rameno k vyplakáni mi nastavili,
co pro mě znamenají málokdo tuší,
i v nouzi největší mi vždycky poradili...

Moji tři andělé, co hlídáte každičký krok můj...
Budu tu vždy pro Vás, tak jako Vy pro mě, stůj co stůj!

Děkuju Vám za pocit naděje a bezpečí,
jste pro mě přístavem, příslibem přátelství co nikdy nekončí!!!

Děkuju za všechno!
Autor batůžek na motorku, 21.08.2009
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: Rbb, WAYWARD, Stoneman, Bíša, Nergal, divoska_jaja, Radek.oslov.Šafárik, jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píši do nebe
jen pro tebe

02.08.2018 12:59:45 | Rbb

Každý je občas potká, a když má štěstí, tak se jím může na chvilku pro někoho stát. Třebas o tom ani neví.

21.08.2009 15:11:00 | divoska_jaja

jsou to šťastní andělé?

21.08.2009 14:12:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí