Když se dá bránit

Když se dá bránit

Anotace: ..kritiku a vše vítám ^^, pardon za "smajlíky" nevyznělo by to tak jak bych chtěl =)..

Sbírka: Snídaně

Mám se dívat na smutek cizí?
Jak štěstí a láska ze světa mizí?
Na tohle dívat se nehodlám,
budu to vše bránit třeba sám! =)

Štěstí jsem pozbyl, lásku necitím,
boje za ně se však neštítím,
protože každý má sílu se prát,
za sebe, za všechno, netřeba se na to ptát.

Vlastně šťastný jsem,
i když nedaří se moc
stačí jenom věřit těm,
co nabízí nám pomoc.

Já se nevzdal, tak ani vy,
proto sundejte citům okovy! =)

Hájit vše, co máte rádi,
to je přece pocit pěkný,
věřte tomu nebo ne,
štěstí si nás najde všechny. =)
Autor Jammie Spark, 21.08.2009
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí