minová domina...

minová domina...

Anotace: pam pa da jí...

opřená o nárazník
v rudém hábitu
a černý ohon vlasů
ležérně vinoucí se kolem ramen
s očima minerálů
mající v krystalové mřížce
uchované informace…

působíš jako dělová koule
v gumové plachtě
deformuješ prostor
a zvuky
co se zaběhly
přivoláváš výbuchem…

z vody jsem
vytáhnul suchou zem
z klobouků
poskládal přístav
aniž bych potřeboval jediný kámen
a posílám k tobě lodě
které neexistují
obtěžkané nákladem...

vytáhla jsi dýku
lusknutím prstů
zapálila ostří
a kukla z šátků
pukla v motýla…

nemůžu se pohnout
možná proto
že si stojím na rukou
z basy jsem vykroutil kolíčky
struny zadrnčely švihem
a z pusy mi vypadla lízátka...

sférická hudba stepuje
a na břiše vydutého dna
se odpichuje
energetická síť
atmosférických poruch
která trvá…

obraz dávných dob
sestaven z hromady kostek
ukrytý v kamenném srdci
pomalu zraje
a plamen co mění barvy
lechtá...

cvrnk!
Autor enigman, 21.08.2009
Přečteno 311x
Tipy 35
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Ayaka Midoriko, Juraj Hrom, zelená víla, jita.1965, fab four, kroužek, Alasea, Churry, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bzzzzz... jdou mi všechny smysly šejdrem, to je nálož

09.09.2009 20:26:00 | drsnosrstej kokršpaněl

cvrnk...vracím Ti tu duhovou...
ST

21.08.2009 22:42:00 | Mbonita

barevná paráda a už jen název:)

21.08.2009 20:39:00 | kikis

tak tahle mi přijde úplně úžasná...

21.08.2009 20:05:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí