Kdo ještě?

Kdo ještě?

Anotace: Vše jest skryto ve verších...

Pro mnohé jsem snad anděl,
jež prozzáří umírající duši,
možná jsem jejich spasitel,
možné mi dopřávají chvíle slávy.

Však já ztrápené srdce mám,
rozpolcené ve dva světy,
zlobě se lehce oddávám,
proč zčernaly mé květy?

Proč rosa nechladí mé myšlenky,
proč tráva nelechtá mě na dlani,
proč neslyším veselých popvěvky,
proč neuštkla mě zmije na stráni?

Kdo přeje si abych žila?
Kdo vyhlíží mě na obzoru?
Kdo přeje si slyšet má slova,
když podobám se netvoru?
Autor boomslang, 21.08.2009
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Štěpina G, Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné ST

22.08.2009 13:47:00 | Radek.oslov.Šafárik

čtu a pasu se jak včela medonosná:-)
ST

21.08.2009 22:25:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí