Milovat

Milovat

Anotace: duševní OPTIMISTICKÁ špína. Bůh dostal nové jméno :D

Milovat Josefínu
Je stejné jako milovat své fotky
Prohnané fotošopem
S pečlivostí odborníka na hladkou pleť
Bez jediné poskvrnky
(Miluju je!)

Milovat sebe
Je jako brečet a rvát papír na cucky
Je to jako dýchat a snažit se necítit
Jako pocit když se topívám v prázdných kalužích
Které po sobě zanechává každá pohroma

Milovat kaluže
Bez vody
Jen bahno na kamenech
Dloubat se v něm klackem který ležel v půlce stezky
Nebo prstem a pak jej olíznout
Protože špína je zdravá

Milovat příležitostně
Všechno a nic
Tebe
(taky příležitostně)
A nemyslet na zítřek

Milovat podzim
Protože na podzim Tě miluju nejhlouběji
Protože tak barevně i černě
S bahnem na klopě zimního kabátu
Milovat podzim
Je umění malovat i psát
Je to odproštění od chyb parného léta
Znamená lepší kouř s trochou barvy
Zemitou vůni

Milovat milování
Je jako definice šťastného života
(taky řekne tak málo
jako všechny ty hloupé poučky)
Autor její alter ego, 22.08.2009
Přečteno 348x
Tipy 15
Poslední tipující: paranoidandroid, Lukáš Rymeš, Kapka, před zkroucením, PrinceznaHeliovýchbalonků, Megs, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Lacosta1, stmivani.na.lepsi.casy, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbila definice šťastného života, to byla skvělá ironická pointa a celé se to vlastně nese v tomhle duchu, což mám ráda. skvělé ;-)

24.10.2009 11:15:00 | paranoidandroid

tahle báseň se svojí skvělostí tak nějak vymyká. opravdu, něco takovýho si po ránu přečíst mě naladilo výborně, má to dynamiku, silný obrazy,... supertip

25.08.2009 09:52:00 | před zkroucením

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí