pláč vlčích očí

pláč vlčích očí

Anotace: smutek...a zrození

Když milujem musíme to cítit
ikdyž neni nutno po lasce dychtit.
Nemysli nato že budeš sám
mysli nato co ted máš.

Neni nutnost žít když srdce bolí
potopim se a zapomenu to zlý.
Co přinesl tenhle býdný život
tak se potápí na dně lítost.

Nechci žít když nemá to smysl
tak mě nech jít po stesce smutku.
Nepřemýšlej co mám v plánu
mysli na to co padá k ránu!

Když se mé tělo potápí
necítím nic ani to trápení.
Možná je to dobře že tu nejsem
pak zapomeneš na to rychle kdo jsem!

Jen jednu vzpomínku si nechám přát
to otobě si plány v paměti nechám zdát!
Kdy to sluníčko vlastně zapadlo
tak mi to řekni má lásko na pomoc.

Tak cítím ty slzy na mé hrudi
co opustili tvé krásné oči.
Ty oči vlka vidím naposledy
pak slaně ležím na dně vany.
Autor vlcatko, 22.08.2009
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí