Jak se stát úspěšným mužem (u žen)

Jak se stát úspěšným mužem (u žen)

Anotace: bez komentáře

Sbírka: Směsice všeho

Co bylo řečeno mít na paměti
pochválit výchovu dětí
Neužívat pravá jména
každá je přece jen žena
říkat miláčku a lásko
vždycky mít jen malý náskok
dát možnost říct svůj vlastní názor
rány života pak stavět za vzor
nedělat nic osobního
neříkat nic konkrétního
pár žertíků, pár citátů
trošku si zahrát na tátu
odsuzovat blbé kecy
říct na sebe špatné věci
by bylo slova chvály slyšet
vždycky vědět, kudy přišel
aby mohl zase zpátky
skrytými zadními vrátky
Autor Silvie, 22.08.2009
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: boomslang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí