Rej masek

Rej masek

Anotace: Nekonečné pouliční panoptikum ve svých klecích

Spousty tváří
co jsou mi cizí.
Vidím, jak čas maří
a pak? Zase zmizí.
Mám se smělit? Nahlédnout pod jejich masku?
A co spatřím? Nenávist, žal či snad lásku?
Rozsvítí světlo v lucerně, aby svítila na jejich bál
jsou jen obrovským průvodem, co půjde zase dál...
Autor Iz, 22.08.2009
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, Xsa_ra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí