POHLAZENÍ

POHLAZENÍ

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Doteky jsou příjemné
i když vím,
že je to jen zkouška
a přezto,
že mě v břiše svírá
zahraju si na papouška
a spokojeně začnu příst
každé teplé pohlazení
je čistý, nepopsaný list
a záleží jen na nás
jestli se v tom prázdném místě
jednou bude dáti číst
na první něžné pohlazení
se přece neumírá..........?
Autor Silvie, 22.08.2009
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to pohlazení
někde křídla má
spřežení
nerado pospíchá
a zapomíná ST

23.08.2009 16:20:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí