Strach

Strach

Anotace: Anotace? Není...

Strach kolem nás,
Strach, co zná každý z nás.
Strach z výšky, ale i z hloubky.
Strach z pádu, ale i sváru.
Pavoučí strach možná i,
Feťácký strach, že nesežene další dávku.
Strach z toho, že někdo rozpoutá světovou válku.
Taky strach z lásky, nebo nějaký krásky.
Strach z davu, i omezeného prostoru.
Strach ze tmy a taky z kostičky v kapru.
Strach z písemky i z práce,
Strach oženit se či vdát se...

Mám strach, že už tě nepotkám,
A taky, že tě nepoznám.
.....

Ale nejvíc se bojíme vlastně sami sebe.
Autor Jitinka, 22.08.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, lucajda89, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká pocitovka.

14.07.2010 11:32:00 | carodejka

je to pravda, neustale mame strach, který musíme překonávat...

22.08.2009 21:46:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí