Probuzení

Probuzení

Anotace: stručný popis, max. 255 znaků, zbývá 255

Jen pravý sen umírá
když slunce vychází
ten tvůj žije dál
a ze srdce vyrazí
kdy? Záleží na tobě
čas tě přec "netrápí"

Jen tvůj sen umírá
když slunce vychází
slunce změn a naděje
tak kdy už tě rozzáří!
Autor PavelM, 22.08.2009
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, poetická ilona, Pešulka, Jitinka, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí