ZPOŽDĚNÍ

ZPOŽDĚNÍ

Anotace: Pozor!Pozor!

Pozor!Pozor!hlášení,
váš vlak má nečekané zpoždění.

Jako nebylo by to denním chlebem,
nepřestávají nám mazat hubu medem.
A my pokorně tam stojíme,
když vyhoví nám tak si blahem rochníme.

At už je to minut pět nebo rok,
at už jsi můj přítel či můj sok.
Jak ovce v davu stojíme,
čekáme,vzepřít se však bojíme.

Serme na to jaké na nás mají názory,
však nemusíme být kdekomu za vzory.
Ukažme že si na hlavu srát nedáme,
že když nevyhovuješ nám,dále hledáme.
Že jsme konečně vlastními pány,
že raději budu čekat sám než s vámi.

Možná budete mne vyzívati k pokání,
Já na vás seru,
NENÁVIDÍM ČEKÁNÍ.
Autor greapy, 22.08.2009
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: LeeF, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozor,pozor ST: Líbí dobře vyjádřená pocitovka

23.08.2009 00:13:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí