Píseň v tichu

Píseň v tichu

Anotace: ...

Vidíš světlo?
zeptal se mne
hlas v mé hlavě

vidím....
proč....

a slyšíš hudbu?
zeptal se mne
hlas v mém srdci

neslyším....
slyším ticho....

Slyšíš tlouct své srdce?
zeptal se mne znovu...

ach už ano
nechám se jím ovládnout

Kolik srdcí slyšíš?
další otázka mého já

nevím...
chvilku...
bije rychle...
až moc rychle....
ano...už vím
slyším dvě
ty podivný hlase

Slyšíš hudbu?
zaptal se zase...

ó jak jsi otravný
říkám mu
až mi vlepil políček

tak poslouchám
lidi neumí poslouchat

poslouchám a slyším
ty záchvěvy dvou srdcí
slyším
jak si vzájemně hrají
vášnivě
smutně
divoce
klidně
tón v tónu
jejich valčíkové tango

ano ano slyším
odpovídám
ale nikdo se už neptá
jen ticho a hudba
světlo a tma

kdo jsi...!
pověz prosím....

...jsem láska...ty hloupočká...

a hudba ztemní

...jsem láska...jsem ty...
...važ si mne
Autor Jats, 23.08.2009
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: kouzelníček, Druhá jizva v duši
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jééé :) v jiném stavu:D jsem zamilovanáááááá :D

24.08.2009 20:35:00 | Jats

Nádhera…Jsi v jiném stavu?…:o)))

24.08.2009 19:57:00 | kouzelníček

:) nedělám nic tak...jak by ostatní chtěli, já jsem já a jiná nebudu

24.08.2009 09:13:00 | Jats

to neni basen, spis vytazek z knizky

23.08.2009 13:01:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí