Smutný pohled do nebe

Smutný pohled do nebe

Anotace: :(

Člověk stále něčím prochází
období se stále mění.
Ať řekne, kdo je bez nesnází
a kdo má sílu tomu čelit.

Vyrovnanost je umění
drahokam na stromu života.
Duše má často pění
a mozek v lebce klokotá.

Ač se snažím o harmonii
bloudím v božském kruhu
Jako zvíře v agónii
chci nějakou vzpruhu.

Čtu velkolepé myšlenky
a návody osvícenců
upíjím moudrost ze sklenky
všech lidských zasvěcenců.

Možná má pouť je hledání
cesta, která nikam nevede
jen pouhopouhé čekání
s pohledem smutným do nebe.
Autor Ďábel sám, 23.08.2009
Přečteno 288x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Dark Angelus, Vlk v rouše, al-pacino, Danushka, zelená víla, isisleo, Mbonita, Bíša, Jarka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsáno ST.

23.08.2009 19:36:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí