Jak být..tam

Jak být..tam

Anotace: ...

Toužím být..
Být šťastná,
být volná,
být klidná,
být silná.
Být ochráněna
před zrádností světa.
Být v pohodě,
pořád se smát.
Jen přeji si být
jak na nebi hvězda,
co svítí na cestu
a nechce přestat.
Co mé srdce přeje si
o tom není pochyb,
jen jediná věc,
co splnit dokáže vše..
Toužím být,
být S TEBOU..
Autor DNA, 23.08.2009
Přečteno 290x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, Házté, Zasněný básník, Pevya, PrinceznaHeliovýchbalonků, Jitinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí