Špinaví andělé

Špinaví andělé

Anotace: poslední dobou zdá se mi proti své vůli létám vysoko nad zemí

Zašedlí andělé spícího rána
noční můzy
probouzejí se z kamene
jak ti černí ptáci zpívají o tobě

Oči z bronzu a srdce z olova
bože jak rychle by klesly ke dnu
špinaví andělé na druhém konci lana
drží mě nad vodou vahou svých těl

Zuřivě mávají perutěmi
padají hynou po tisících
já padám k zemi
je táhnu do oblak
ne bože není mi jich líto

Kdys bílí andělé znavení námahou
už vzdali boj
mě nechali uhynout
nesou mě do oblak
a pak

Ta větev praská
Autor Bůchví..., 23.08.2009
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: E., labuť, Bíša, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepadej..chyť se přece...

23.08.2009 20:37:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí