DIGI DRUH

DIGI DRUH

Anotace: o závislosti na počítači a degradaci mladé generace

Ráno se probudí opravdu brzičko
K snídani postačí silnější kafíčko
Zuby si nečistí a hned k počítači sedne
Usměv na tváři jeho se střelhbitě zvedne

Svůj facebook hned ze startu zapnul
Na ICQ pocity do statusu cvaknul
Libimseti.cz, svoje hodnocení sleduje
Emaily posílá a vesele bloguje

Myslí, že žije život nejlepší
Svoji schránku tělesnou vůbec neřeší

Pomalu, ale jistě se hrbí jeho slabá záda
Dívka z číny s ním chatuje, má ho asi ráda
Peníze šetří na nový monitor větší
Čím více palců, tím bude lepší

Jeho životní příběh word píše
Ve warcraftu bojuje a dobývá říše
Zvířata neviděl, přírodu nezná
Svoji nevěstu na netu pozná

Netřeba více slov o Digi druhu
Snad jen mu popřát nějakou vzpruhu
Autor Fačo, 23.08.2009
Přečteno 213x
Tipy 4
Poslední tipující: Le ver luisant, Danushka, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí