pod vlivem...

pod vlivem...

Anotace: oboustranné rotace...

myšlenka malého tichošlápka
tiše naskočila na konipáska
jiskrnné šarmy černých dam
šerpou tváří šarmí
safari noci blouzní
v moci dinosaurů
a já se ocitám
s odloženou pelerínou
v houpací síti pod blumama
nezatížený problémama....

dívám se na hru
ve které sám hraju
i když možná nevidím
měnící se kulisy
protože nejsou součástí hry
prostě jsem jako horolezec
co se nedívá dolů
dokud nevyleze na kopec...

dnes se nic nestalo
nikdo nevolal
a strakatí králíci
ledabyle posedávají
na pelesti z minulosti...

hledáš průchod
postižena zapomětlivostí
až jsi prošla
omámená zahradou
k mříži tepající
opřela ses o mě
otevřela klepající
a spatřila novou formu života
barevnou a pulzující...

rozjařen
napočítal jsem do pěti
a zeptal se
jestli může být člověk věrný
i s vlkem v doupěti?
a tys mi řekla jen
i ty jeden kousavý šprýmaři...

možná se oblíknem
do kalhot smutných zítřků
ale teď si to užijem
nazí na písku
pěkně v pohodě
tancem povznesení...

ma chére
ochutnala dražé
a pak jsme se
vášní nadupaní
chytli za ruce
a spolu s králíky
dali se do hopsání...
Autor enigman, 23.08.2009
Přečteno 368x
Tipy 30
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Juraj Hrom, střelkyně1, Kapka, WAYWARD, zelená víla, Le ver luisant, floreciente, labuť, Churry, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

perfektní, potlesk oběma rukama

09.09.2009 20:08:00 | drsnosrstej kokršpaněl

...som dajaký zmetený...pST

25.08.2009 08:04:00 | WAYWARD

pod blumama je hej ...
ST!

23.08.2009 23:36:00 | jita.1965

i mě, ST!

23.08.2009 22:33:00 | hašlerka

nějak mi došla slova...
ST

23.08.2009 22:13:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí