Nekonečné lány

Nekonečné lány

Anotace: (23.srpna 2009)

Stal jsem se součástí nekonečna…
Bloudil jsem jeho rozlehlými lány…
Ze začátku se to zdálo jako pouť věčná…
Avšak nakonec jsem zmařil osudné plány…

Nekonečno je zelené, zelené a vysoké…
Buší mne svým listovým do všech částí těla…
Jeho lány jsou široké, nebetyčně daleké…
Každá jeho část je neskonale vyspělá…

V nestřežený okamžik jsem musel zmizet…
Pár sekund před tím, než jsem začal bláznit…
Chvilku před tím, než začlo mou duši sklízet…
Nemohl jsem přemýšlet, nemoh´ jsem se zasnít…

Nyní se cítím neskonale naplněn…
Moře oceánských přílivů mne přivinulo na svá ňadra…
Toužím se ponořit do života naprosto neposkvrněn…
Chci se vymanit z reality, ale nechci znovu cítit nekonečno…
Autor démon zatracení, 23.08.2009
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Sllunce, Le ver luisant, Lilly Lightová, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu se Ti to moc povedlo. Velmi mne zaujala tato část: "Buší mne svým listovým" --- dávám supertip.

24.08.2009 06:51:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí