Mc SÍDLIŠTĚ

Mc SÍDLIŠTĚ

Anotace: ...

***

Pod mostem nuda pláže
celoroční dovolené
skupinky nadšených turistů
vyrážejí na obhlídku
kulturních depozitů
v starouličkách
staré kukačky bez kukadla
do frcu za pade na cigára
švédské stoly
Mc Sídliště
stačí víko odklopit
žebrando a krabka čůča
pod viadukt do divadla
artistické číslo bez šapitó
konec
diváci se plní
havrani balí fidlátka
místo prvního odpočinku
sprejový piktogram skroucený
zůstává ležet na zemi
*
Reklama

Neomezený nábor jumpers
zápisné pade zde
záruka doživotního zaměstnání

Reklama
*
V brloh lehá splín
světlušky vajglů míhaj stín
z mostního pilíře
roste solný květ
zimou opět pokvete
dovolená nekončí
ještě je nás pět

***
Autor WAYWARD, 23.08.2009
Přečteno 268x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, Agniezka, Churry, labuť, Tacca, Zelená okurka, enigman, kroužek, Jarka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joo "o)

24.08.2009 17:56:00 | Churry

k tomu není víc co dodat ST.

24.08.2009 11:29:00 | Acham

Moc pekne.

24.08.2009 00:06:00 | carodejka

Tak obrazné,až přechází zrak.
Ta reklama tam sedí. Nápadité.

23.08.2009 22:12:00 | s.e.n

Asi nemá smysl řešit zhýralost tohoto světa..

23.08.2009 21:39:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí