Kněz

Kněz

Anotace: no byl to pokus o text na objednávku, ale nějak nebyl nic moc k ničemu dobrej a už je to nějakej ten pátek tak mysim, že neva když to sem dám.. mam jich víc tak je sem přihodim..

Dřív to býval zbožný mnich
žádné slzy, žádný smích
denně se modlil za hříšníky
kroutil hlavou nad viníky
všichni říkali cnostný muž
než Ďábel vytáhl svůdný nůž.

Svíjí se svíjí krásná děva
tančí rohaté pentagramy
natahuje ruce, pánev zvedá
nezná studu nezná hany
nabízí své svůdné vnady
podlehne kněz hned a tady?

Kazatel snaží se nevidět
ale začíná hříšným závidět
trhá své roucho i řůženec
prodává každou cennou věc
jen aby získal krásnou ženu
prodává kříž i kostelní stěnu.

Svíjí se svíjí krásná děva
zářící mezi plameny
kroutí rukama a pánev zvedá
boří posvátné kameny
předvádí své svůdné vnady
kněz se nakonec dopustí zrady.

Dva už křepčí v ohnivém kruhu
další propadlík temnému dluhu
hlasů shůry už si nevšímá
jen nahou dívku objímá
co vše se pro lásku ztratí
žádná víra nezaplatí.

Svíjí se svíjí krásná děva
vášnivě kněz se napije
až se její sladký jed vstřebá
vlastní duše ho zabije
ztracen v pekle a podsvětí
stane se jen další obětí...
Autor Meiv, 23.08.2009
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Bloodmoon, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí