Pomník

Pomník

Sochař mně vysochal,práci se mnou dal si,
kameník ten mu dal kámen,co vydrží dlouhé časy.

Vichry a bouře mi nikdy nevadili,
než člověk "moudře",začal přepisovat dějiny.

Nebude si vážit,práce sochařovi,
on jenom hlídá si - čí hlava sochu zdobí.

Dobu kdy vznikl jsem,tu vymazat nemůže,
tím že mně odstraní, si nijak nepomůže.

Je seznam druhů,co hrozí jim vyhubení,
politik jistě v tom seznamu není,

to bude asi odolnější ráce,
pohrdá voliči,nemá rád ani vládce.

Má svoje zákony a těmi se řídí,
pro svoje výhody,si vždy najde dost lidí.
Autor jozífek, 23.08.2009
Přečteno 354x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí