SKETA

SKETA

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Větší část tohoto světa
mám těžce na háku
ten hák
jsem přivázala k padáku
můj svět je ve výšce
kde řídne vzduch
a nenosím u sebe
záchranný kruh
táhne mne k zemi
prověšená kůže
zaháknutého světa
zbylá část
která by kůži vyplnila
lítá tady kolem
nemůže dýchat
říká že jsem sketa
že nenosím kyslíkové přístroje
vší silou držím výšku
nevzdávám se bez boje...
Autor Silvie, 23.08.2009
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: barking bitch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí