líbám..

líbám..

Líbám,líbám a nevím koho,
těch co líbám není mnoho.
Líbám,líbám a přitom sním,
že se jednou na křídlech proletím.
Líbám tebe,
snad ne sebe.
Je to jako líbat bílé nebe.
Nebe bez mráčků a život bez háčků
Autor zajicek.vjamce, 24.08.2009
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí