komár

komár

Lítá sem a lítá tam
a nikdy,nikdy není sám.
zvuky dává ,ucho slyší,
že to neni ten zvuk myší.
sosáčkem na horu hezky si poletuje
než zaútočí ještě si medituje.
bzučí a hledá
to pokušení sladké krve spát mu nedá.
Usedne na kůži
jak včelka na růži.
Usedne a pěkně si hoví
že když člověk usne on si krásně loví.
krev sosá, bříško si zaplní
odlítne až se pěkně nakrmí..
Autor zajicek.vjamce, 24.08.2009
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná komáří.

24.08.2009 10:55:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí