Tma

Tma

Anotace: jedna ze šuplíku

Slyšíš?!
ty tam v dálce
vidím tepat tmu
cítím její srdce
jsem...
pche...
sama, samotinká
sklíčeně tichá
s otazníky v očích
bledá
smutná
pche...
ta touha kterou nenaplním
není v mé moci
rozbřesk zítřku
svítání noci
mé další kroky
pche...
jak pes na laně
obíhám vyšlapané kruhy
vystoupit?
pche...
není, není kam
a já mám strach
bojím se
a ta tma
všude kolem
její zpropadené
tepající srdce
se stahuje kolem mého
ostnatým drátem
pce...
tma
tma a já
já a tma
...
jen jedno srdce
Autor Jats, 24.08.2009
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: casla, kouzelníček, Tacca, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavý šuplík…:o(

24.08.2009 20:06:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí