Strach z lásky?

Strach z lásky?

Anotace: či z čeho vlastně?

Myslím,
že se vznáším
v letním oparu
odkud jen stoupá
proč hladí mě?
laská? líbá?
mne?
čím jsem si zasloužila?
Co říkáš?
Má mě rád?
kdo by měl...
tu smutnou
toulavou vlčici
či přece?
že si ji někdo ochočí?

Tak hlaď mne prosím
užívám si každou vteřinu
líbej mne prosím
rychle dokud to neskončí
miluj mne prosím
když já chci milovat tebe
drž mne prosím
nebo odejdi....

Bojím se tě
ty zapeklitá lásko
bojím se tě
že mě opustíš
...zase
Bojím se každého nového rána
že nezačne

mám strach
nech mi mou plachost
prosím
ať chrání moji duši
před ranami lásky
...už jich mám dost, tak stačí
Autor Jats, 24.08.2009
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: casla, kouzelníček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čučorietkový :D dám si dám

24.08.2009 20:36:00 | Jats

Tak to chce borůvkový kompot a zrcadlo. S úsměvem se ničeho nebojíme…:o)))

24.08.2009 20:10:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí