Hledám

Hledám

Anotace: se...

Sbírka: Jahodové nebásně

Hledám se v kanálu
je tu tma a smrad.
Jé už se vidím,
topim se v těch
největších sračkách.

Hledám se na pouti
křik a hnusný lidi...
.... záchvat homofobie.
Našla jsem se..
... spoutaná na kolejích horský dráhy
.... a vláček se pomalu rozjíždí.
Autor Striptérka, 24.08.2009
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí