Dala bych si zmrzlinu

Dala bych si zmrzlinu

Anotace: +++

Sbírka: Jahodové nebásně

Dala bych si zmrzlinu....
Prosím kopeček lásky s příchutí nenávisti,
kopeček štěstí s příchutí smůly,
a dva kopečky úsměvu s příchutí slz....

Jen se vážně bojím,
že z toho ztloustnu...

A nezapomeňte přidat šlehačku,
tu bílou horu sladké hořkosti.

Měla bych navštívit svýho dietologa....
.... nebo spíš psychiatra???

.....Dala bych si zmrzlinu
Autor Striptérka, 24.08.2009
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: Král krkavců, malá slečna, shakespeares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super...TIP...:-))

24.08.2009 11:20:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí