Spánek

Spánek

Anotace: ???

20.12.2008 05:15

Spánek

V době kdy jdu spát
spousta lidí už spí
a traví své volné
či něžné myšlenky
dávno někde schouleni
v postýlce
a téže i v době
kdy já vstávám
jeto stejné
buď ostatní spí
a nebo bdí
těch je ale málo
nás bdících
bez možnosti spánku

Co dát
občas jen zato
ty naše víčka zavřít
a jít v klidu spát
stím nemůžem nic dělat
neboť to nejde
občas to tak vypadá
ale mi jen v klidu ležíme
a předstíráme spánek
nebo jen ležíme
a do stropu
či různých míst hledíme

jeto těžké
jít spát
když nemůžem
jelikož potřeba není
Autor JarekBrnoCz, 24.08.2009
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí