Barvy

Barvy

Anotace: černobílý svět je matný a chudý...

Barvy jsou slepé,
vidí jen sebe,
a když duha se klepe,
tak padá z nebe.

Barvoslepé jsou,
vidí jen sebe
ostatní je bílé a černé.
Jen tyhle dvě zůstaly věrné.

Jsou hrdé,
pyšní se sobectvím,
jsou samy
a samy sobě jsou poselstvím.

Nevěřím barvám
nechci je znát,
trápí mě i celý svět,
jenž barevný přestal být.
Tíží mě bezbarvý život
a bez barev já nechci už žít.
Autor greenus, 24.08.2009
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, Elisha, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kostrbatá, ale báječná myšlenka! "o)

24.08.2009 17:39:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí