Vlaštovka.

Vlaštovka.

Anotace: .......

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Kulička bláta mi spadla na kabát,
že se to právě mně muselo dneska stát,
pohlédnu nahoru tam letí malý ptáček,
na sobě oblečen má jen černý fráček.

Hnízdo on staví pro svoji samičku,
bláto nanˇ nosí v maličkém zobáčku,
zakrátko mladé tam spolu budou krmit,
frak,ten však nikdy nemůžou odložit.

Vidíš i ve fraku,pracovat se nechá,
do léta je hnízdy,oblepena střecha,
jedno či malý jsme a máme pěkný šat
práci se nesmíme však nikdy vyhýbat.

Rok co rok vlaštovky v ta místa se vracejí,
hnízda co spadla jim, znovu si stavějí,
bláto zas bude z jara padat z nebe,
už divit se nebudeš,když spadne na Tebe?
Autor jozífek, 24.08.2009
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí