Vinná s vínem

Vinná s vínem

Anotace: onen večer co nechal jizvu

Tak jemně a milo
tehdy mi bylo,
tak jemně a milo
dokud se pilo.

Štěstí a lásky
a veselé hlásky,
mě psal slova lásky
ze srdce na oblázky.

Pak vína kapky
poslední kaply,
ty tmavé kapky
jak peří kavky.

Tak jemně a milo
tehdy mi bylo,
tak jemně a milo
dokud se pilo.

Tak jemná a vstřícná
jsem tehdy byla,
teď jak vrána bílá
zas citová kocovina

klová mě líně
chci utopit se v víně.
Zas leží tak líně
mi ta cizí hlava v klíně.

Chci zas loknout vína,
tím snad smaže se vina.
Žel i když v těle vína,
v srdci navždy kocovina.
Autor Patěnka, 24.08.2009
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Fenceless, slečna.závist, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...v srdci navždy kocovina...

15.12.2009 00:56:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí