Ztráta přátelství

Ztráta přátelství

Anotace: .....

Stále na Tebe vzpomínám, jako na člověka,
na kterém mi hodně záleží

hodmě mě mrzí, že náš vzath není takový,
jaký byl předtím

ani nevíš, jak moc bych si přála aby to bylo jako dřív
jenže na to je potřeba dvou lidí,
ne jenom jednoho (mě)

nechci, aby jsem začili, tam kde náš vztah skončil

chcí začít úplně od začátku, od toho začátku
kdy jsme byli dobří kamarádi

ti kamarádi, kteří si spolu občas zajdou sednout
a popovídají si o svých problémech

ta doba, kdy to takové bylo mi velice chybí

jestli si to přiznáš nebo ne, hodně nám na sobě záleželo
a dokázali jsme si říct tolik věcí

nejvíc mě mrzí to, že jsi v kontaktu s osobou,
která nás zná oba dva. s ní se stýkáš,
se mnou bohužel ne.

věř mi, hodně to bolí a nikdy bolet nepřestane

řekni co je potřeba udělat pro to,
aby to bylo jako dřív a já to udělám

mám strach, že mi odpovíš že to nejde,
ale já stále věřím v alespoň malou nadději,
že je tu šance začít od záčátku

a doufám, že mi tu šanci poskytneš...
Autor Dity, 24.08.2009
Přečteno 616x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí