Kňučení v kruhu

Kňučení v kruhu

Anotace: Erna

pes kňučel
snad proto
že měl blechy
nebo proto
že se cítil sám
a nejen děti
nemohou spát
když pes pláče
proto mu žena
trpící insomnií
dala prošlá antidepresiva
která však nezabrala
tak jak žena čekala
a vytí se neslo ulicí
načež sousedé hodně nadávali
přesto pes dál kňučel
jelikož věděl
že ho nikdo nemá rád
avšak
jak lze mít rád někoho
kdo vás ve tři budí
a pak znova v sedm
bez lásky
kňučení neustane
ale kňučením
se láska neprobouzí
a proto
pes kňučel
i když možná
kňučel proto
že měl blechy
............
Autor Maro Deives, 24.08.2009
Přečteno 288x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Kapka, lady.of.the.flower, labuť, Tacca, Hloupá Květinka, hanele m., Demedalex
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé:-)...líbí se mi:-)...

25.08.2009 10:58:00 | lady.of.the.flower

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí