End day

End day

Anotace: zase, napadající myšlenky.....

Život je jen přežití,jen dlouhá či krátká doba,
život je jen ... no prostě doba.
My jsme jen lidi na Zemi, kteří jsou bezcenní,
vždyť máme i duši a srdce nám v těle buší,
ztrácíme víru a to už i v nás,
prosíme boha, vem si nás.
Prosíme bože vyslyš nás,
prosíme tě zachraň nás,
víme, že chceme mnoho, nebýt to nutné nežáda-li bychom o to....
Soudný den se blíží a my máme čekat v chýši?
Jen poslední pomoc chcem,
do nebeských bran nás prosím vem,
už jen tohle jediné je naše přání veliké.
Autor Johny4, 25.08.2009
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Mbonita, PrinceznaHeliovýchbalonků, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí