Není jako dřív

Není jako dřív

Anotace: co odvál vítr...

Vstávám těžce,
kruhy pod očima mám.
bolí mě celé tělo
už není to jako dřív,
když přivál první zimní sníh.

Už není to co bylo
a to co mi z mládí zbylo,
je těžká mysl...
ze vzpomínek citů plná,
které se mnou zůstanou,
a až překročím proud řeky
ulehnou a nevstanou.
Autor greenus, 25.08.2009
Přečteno 206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí