Naděje

Naděje

Anotace: Kdo, ne očima, ale srdcem se dívá, takové pocity také mívá

Sbírka: Kniha stížností

Věřila jsem, že někde je,
svět plný lásky, naděje.
Svět upřímný, stavěný s radostí,
kam branou neprojde zlo ani bolesti.

Snila jsem o něm ve dne v noci,
dávno mě měl ve své moci.

A jednou... na polštáři rozhozené vlasy,
začala jsem slýchat hlasy.

Vyprávěly o místě, krásném jako z knížky,
však směla jsem nahlédnout jenom z velké výšky.
Štěstím se až tajil dech
"to jsem viděla v mých snech"

Od té doby hnul se svět,
nemohu se vrátit zpět.
To místo si nosím v sobě,
skrývám se tam proti zlobě.
Autor darkday, 25.08.2009
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Markéta.., Čoki, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezklamala. Moc hezké, milé.

26.08.2009 19:52:00 | Čoki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí