Noční zpověď

Noční zpověď

Anotace: Mírně pod vlivem

Po nocích se toulám. Toulám jako kočka.
V prstech náušnici žmoulám, přivírají se mi očka.
Za bílého dne, není tolik krásno.
Jsou sic vidět věci, avšak příliš jasno.

Lampa svítí v cestu moji.
A bus jede nad topoli.
Vltava už spí jak všichni, pouze mě však srdce bolí.
Pozorujíce letmé ptáky, letem lezou na stromy.
A nic, nic je zcela nebolí
Autor anrUth, 25.08.2009
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí