Poprava dobrého krále

Poprava dobrého krále

Anotace: Napsáno ve čtyři hodiny ráno, když nemohl jsem spát, blouznění...snad není co chápat, nazvat to básní by bylo pošetilé...dílo smutku a beznaděje

Poprava dobrého krále

Usedni za mne, je to dobrý kůň
Unese nás oba, pírka ve větru
Brodíme se bahny, rozmělněnými slzami věčnosti
I zem je krvavá, oči krvácí
Klam, taxikář, poklad v dlani
Kořist, nevědomost, nevinnost
Blamáž a rozmočené kosti v lihu
Natrium osudu krášlí ti vlas
Nezbeda ptakopysk čichá ke koruně
Nevěřím trnům, krev není krví
Zázrak je, že ještě teče, oči krvácí
Zem je slaná
Vrány se přátelí na šibenicích
S pány mrtvolami
Vyber si, já nebo tanec?
Horký, zběsilý vír ohňů
Klec s chřtánem připraveným
Přijmout setnutou hlavu
Dobrého krále
Autor Alizarin, 25.08.2009
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: hanele m., susana načeva, KockaEvropska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí