Pavel

Pavel

Anotace: I nenávist nás provází životem

Co plodí takovou nenávist v Tebe?
Snad je to, že zabil jsi ve mně cit.
Nechci nikdy vidět Tvoje oči, nenávidím Tě!
Tak slyšíš, zmiz už konečně v dálce snů,
Ty přelude z temnoty pekelné a nech mě žít.
Já dokážu se zbavit Tvojí moci nade mnou.
Ty Tvé pařáty useknu a oheň spálí Tě na popel.
Ze tváře Ti zbyde jen hnusný škvarek zla.
Pod zem zahrabu Tě a nikdy víc už se mě nedotkneš.
Shniješ v pekle, zatracený krvelačný přelude.
Nenávidím Tě z celé duše!
Já budu žít a Ty už mě nikdy nezatáhneš pod zem!
Budu se dívat na modrou oblohu a cítit vánek,
slunce prohřeje mojí tvář, která se bude smát.
Jsi nikdo a nikdo mě už nebude vlastnit!
Sbohem přelude z dob dávných, já odcházím.
Autor Lyonka.Margareta, 25.08.2009
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí