PŘEDSTAVENÍ

PŘEDSTAVENÍ

Anotace: Ano.Divadélko tvého charakteru. Pozn.:Labutě zpívají, když umírají.

PŘEDSTAVENÍ

Ledabylost v očích starých hollywoodských hvězd...
Miliardy světel newyorských mrakodrapů..
Jen jednu, tu svou. Mám vybrat si ze všech cest...
Davem, vášní rozběsněným sobectvím, chlapů.

Postavím Ti zeď nářků...
Pod ní žalmy budu Ti skládat..
Vím, že nejde o přetvářku.
Ale oč vlastně, můžu jen hádat.

O tvém vlivu, jako o nadčasovosti.
Prokreslenost každého tvého dalšího činu...
Pokus se pro příště zanechat více radosti..
Na místě své působnosti, přijmi svou vinu.

Pamatuji si tvůj polibek.
Nemusel být francouzský..
A bylo v něm všechno.

Symfonie mých pocitů cloumá tvými emocemi.
Je to smutné až k smíchu. Vše..
Žena voní krví... dechem... nocemi..
Je nástroj k hříchu. Že?

Nevím, proč jsem herečkou tvého každý den nového divadla.
Ale zda-li sis nestačil povšimnout, opona ještě nespadla..

Jsi tak PŘESVĚDČIVÝ HEREC!!!

Já vím... Jsi jen sám sebou.
Buď si jist. Jsem taky svou..
Tvůj monolog: Jak je těžké být tebou...
Ale stejně tak těžké je býti i mnou!

Revoluční. Důstojný. Divoký. Neřestný.
Trhák, co oslavné oscary sklízí..
Ten sexuální náboj, kterým je pověstný...
Vám nikdo jiný nenabízí.

V němž skví se radost, blaženost, bolest i hněv...
Naše osobnost je pouhý odlesk.
Utiš svůj hlas a poslouchej.. labutí zpěv...
A nadšením bouřlivý potlesk.
Autor Turmalina, 13.11.2005
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě dost zajímavé, téma pěkně pomocí slov vykreslené...

13.11.2005 13:18:00 | Petrusha

To je hodně drsné představení.Leč bohužel časté.Taky jsem si zažil.Naštěstí už to je dlouho pryč.Čas vyléčí.Jizva však zůstane...

13.11.2005 10:27:00 | Sawati

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí