Kološlap

Kološlap

Anotace: Kološlapný výlet chovanců léčebny Kosmonosy oddíl Warla Frištenského KOLOMAZ

Jedeme na kole,jedeme holé
jedeme přes lesy,jedeme přes pole.
Jedeme na sever,jedeme na jih
jedeme vesele,jedeme na líh.

Chovanci léčebny oddílu Kolomaz
šlapeme odvážně,šlapeme na doraz.
Jsme silní na duchu,sic slabší na těle
šlapeme pro radost,věřte nám přátelé.

Věnováno třem členům z našeho tria,kteří šlapou ještě dnes.W.F
Autor warčelák, 25.08.2009
Přečteno 577x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí