Iluze

Iluze

Anotace: Žijeme v iluzorním světě, ve světě našich iluzorních myšlenek.....

Iluze
Iluze, krásný motýl, sedící na překrásném květu.
Jen se ho snažíš chytit, už odlétá v třepetavém letu
a za sebou zanechává vůni zklamání a touhy.
Hle je tu a není, však okamžik jen pouhý
dělí nás od zoufalství a zklamání,
od pádu na chladnou kamennou dlažbu, co strach nám nahání.

Iluze, mýdlová bublina
hle je tu a už nás zase nutí
uvěřit neskutečnému.
Však ráno přijde chvíle procitnutí
a s ní i konec našich nadějí
konec iluzí o neskutečném
a pád na kamennou dlažbu
jež nás vrací zpět
do reality.
Autor Mustafaibrahim, 25.08.2009
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Trauma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Iluze, krásný motýl, sedící na překrásném květu.
tyhle slova mají můj tip...

26.08.2009 19:35:00 | Trauma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí