Hra se slovy

Hra se slovy

Proč si hraješ se slovy,
které k srdci letí???
Každé slůvko zabolí,
sám to říkáš,
už dávno nejsme malé děti...

Nejsi malé dítě,
opustil si všechny hry.
Tak proč se pouštíš do téhle
citlivé hry se slovy...

Nerozumná slova tvá
ničí moji duši...
Říkáš: Proč mi nevěříš???
Svět je s vírou jednodušší...
Autor tmavovlaska93, 26.08.2009
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z těch rymu pohladíme svět
a je v tom čemu chceme navždy rozumět
ST

30.08.2009 13:28:00 | Radek.oslov.Šafárik

Víra tvá tě vyléčí, či láska je tvůj lék?

26.08.2009 16:29:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí